VERBOUWINGEN • RENOVATIES • TIMMERWERK

Onze diensten

Verbouwing, renovatie en timmerwerk

De diensten van uw bouwbedrijf in Oosterhout

De Kruif Bouw b.v. in Oosterhout biedt als bouwbedrijf een totaalpakket aan diensten op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovaties.

Ons werkgebied strekt zich uit in heel Nederland. Hieronder geven wij u een indruk van de diensten die wij u als bedrijf of particulier kunnen aanbieden. In theorie kunnen wij een huis van de fundering tot aan de daknok volledig opbouwen. Staat uw klus of poject hier niet tussen neemt u dan contact op voor de vele mogelijkheden.

Om een opdracht compleet uit te voeren zoals de aanleg van een volledige badkamer is specialistische kennis nodig. Om al deze taken correct en veilig uit te voeren kunnen wij hiervoor onze partners inschakelen. Zij beschikken allemaal over de juiste vakkennis om bijvoorbeeld elektriciteit aan te leggen of loodgieterswerkzaamheden uit te voeren. Hieronder vindt u een greep uit de diensten die wij voor u kunnen verzorgen.

De diensten van uw bouwbedrijf in Oosterhout
De diensten van uw bouwbedrijf in Oosterhout

Vraag een offerte aan

Nieuwbouw en verbouw

Een nieuwbouwwoning wordt door ons van de grond af opgebouwd. De grond wordt geëgaliseerd, de fundering wordt gestort, de woning wordt wind- en waterdicht gemaakt en afgebouwd.

Een gedeeltelijke of gehele verbouwing van een pand wordt door onze vakmensen deskundig uitgevoerd. De oude objecten worden door ons afgevoerd en worden vervangen door de door u gewenste exemplaren. U kunt hierbij denken aan het leggen van een nieuwe vloer, vervanging van elektra die niet meer aan de hedendaagse eisen voldoet, tegelwerk en pleisterwerk. Ook voor het vervangen van pannendaken door nieuwe exemplaren of het aanbrengen van EPDM dakbedekking of bitumineuze dakbedekking kunt u vertrouwen op onze vakkennis.

Aanbouwen, opbouwen en volledige renovaties

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning dan verzorgen wij aanbouwen of opbouwen voor uw pand

Wanneer een pand in een slechte staat verkeerd is een renovatie de beste oplossing. Onze specialisten verzorgen binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Wanneer er sprake is van houtrot in een kozijn dan is deze in een beginstadium vaak nog goed te repareren. Het aangetaste hout wordt dan verwijderd en de ontstane gaten worden opgevuld met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis.

Na het aflakken van het kozijn kan deze weer lang voort. Is het houtrot niet meer te repareren dan vervangen wij het kozijn door een nieuw exemplaar. Ook herstellen onze gespecialiseerde loodgieters onvolkomenheden waardoor lekkages kunnen worden voorkomen die aanzienlijke schade in een interieur kunnen veroorzaken.

Aanbouwen, opbouwen en volledige renovaties

Klein timmerwerk

Ook voor klein timmerwerk zijn wij uw aangewezen partner.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een dakkapel, het afhangen van deuren, het aanbrengen van plinten, betimmering van vides en het plaatsen van tuinhuizen en carports.

Staat uw klus of project hier niet tussen? Neem dan direct contact met ons op. Veel is mogelijk en bespreekbaar. Uiteraard staan wij u ook graag te woord voor andere vragen.

Klein timmerwerk

Wilt u verbouwen of renoveren?

Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en beschikken over de specialistische kennis om uw opdracht vakkundig uit te voeren.

De Kruif Bouw

Uw bouwbedrijf in Oosterhout en omstreken

Telefoonnummer

E-mail

Locatie

  •  

    Zandheuvel 52 B

    4901HW Oosterhout